Chokladbiskvier

Recept:

Biskvibottnar:

200 g mandelmassa
80 g socker
55g äggvita
Smörkräm:
215 g italinskmaräng
200 g smör
1 tsk vaniljsocker
150 g smält choklad
GÖR SÅ HÄR:

1. Vispa ihop mandelmassa och socker. Tillsätt äggvitan lite i taget.
2. Spritsa ut jämnstora bottnar på en plåt och grädda i 180 grader i ca 10-15 min. Låt svalna.
3.Gör den italinskamarängen.
4.Vispa Smöret och vaniljsocker pösigt och vitt.
5.Vänd ihop smöret och marängen.
6.Vänd ner den smälta chokladen och blanda ihop.
7.Bred på smörkrämen på kakans undersida.
8.Ställ in biskvierna i frysen i ca 20 min.
9.Doppa biskvierna i mörkchoklad och och låt stelna i kylen.
Klart!


Kommentarer
Postat av: alejandra

jag älskar dina biskvier!!!!!!!!

2011-05-19 @ 10:32:05
URL: http://jandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0